Sunday, March 7, 2010

perbualan di suatu malam..

en suami was waiting for a match between MU n Aston Villa and i wuz melipat kain to kill my time..kan sblm match tu biase die akan wat review pasal player la.. sape direhatkan la yada yada yada.. the tv is behind me and i wuz facing en suami yg ketika itu tgh iron baju..

en suami: ni keeper malaysia ni (merujuk kpd seseorg dlm tv)

(aku sememangnye tak minat bola ni.. dengan seraye menjawab)

aku: hmm..(mate xpndg tv pon, tp telinga dengarnye kefasihan die ber'english')

(en suami trus diam sbb aku tak respon pon.. tp tah macamane.. aku tertengok kt tv tu)

aku: ni keeper malaysia? biar betul u ni..

en suami: ye la.. ape plak tak betulnye?

aku: tak penah i tau pon ade makhluk hensem dlm team malaysia? blk2 org cte psl si kembar tu.. itu ye la hensem.. tp knape i tak penah tau ade die ni? ke sbb i tak minat bola.. nak2 plak team malaysia.. (bertubi2 soklan aku) sape name die? (mate aku mule bersinar2.. hehe)

en suami: syed adney..

aku: ye ke? seriousla bibi.. hensem gile ni ( aku dh tuka position dh.. dh ngadap tv dh ni..)

en suami: xberkelip mate tu kan? gatal..

aku: knape i tak jumpe die dulu eh? iskk..

en suami: sbb u jumpe i dulu sayang..

aku: (terus diam.. tak berkate ape2.. senyum.. trus hug syed adney en suami)

 
ni la syed adney nye.. tried to google his gamba ms tgh diinterviu tu.. tp xjumpe.. 

p/s: hehe..jgn marah eh bibi? i wev u...

4 comments:

sUYA said...

haha..ngoks jet. dah tentu dia nih adik syarifah sofea. one time aku pnah jek angin ngan mamat nih masa mesia vs vietnam piala ape ntah kat stadium mppj. huru hara. hahaha. but mesia menang gak so tak ar angin ngat pastu.

Mycerra said...

owh ye? ... encem encem but dia x se tuff ur hubby ... wink*

ekha@bella said...

ye r..hencem..

hana_lalalala said...

he is wearing pink. i like pink