Tuesday, December 16, 2008

dulu2...

korang penah tak wat keje gile mase kecik2? wahahaha... i no i have... i did sum evil things yg membuatkan korang takkan maafkan aku kalau bace nihh... aku mungkin boleh disamekan ngan hartini rosli yg kejam yg sembur ridsect dlm makanan kucing die dulu... KEJAM!!!!

i) ms nih aku dok jerangau barat... my dad loves to spoil me with materials until today... so... one day... he bought me a pink wrist digital watch for me to pakai la obviously... aku nih sbb slalu ikut die jln2... aku slalu tgk org kat kdai jam tuh rendam jam die kat dlm air... being a very 'mythbuster' girl... after my dad bought the jam... aku nih amek cerek kat dapo... letak jam dlm cerek... pastu isi air... pastu aku soh mak aku masak air tu... she obviously tatau ape yg ade dlm kpale otak anak pempuan tunggal die nih... wahahahah... bile air dh masak... aku merengek soh mak aku bukak cerek tuh... and tadaaaaaaaaa..... jam pink yg chumel dah kecut... there goes my jam... wahahahahah...

ii) still in jerangau barat... aku jmp nail colour mak aku kat dlm bilik die... ye kawan2... itu zaman jahiliah mak aku... bkn aku ckp... die sndiri yg ckp... aku ngan adikku yg bername azzad firdaus nih... punye bijak... kitorg amek nail color yg berkaler merah menyale uolzzz pegi ke belakang umah... bukan nail color saje... kitorg curik tepung jagung Brown & Polson mak aku from dapur... pastu... kitorg camporkan nail color dlm tin tepung tu... wahaha... tbe2... mak aku jerit panggil... along... bangahhh... masukk... panas nih... utk menyembunyikan perbuatan jahat kami... aku buang tepung yg baru 1/4 penggunaannye ke belakang umah... sgt CSI kan? yg aku igt... lps tuh mak aku bising carik mane tepung jagung tu... huahuahuahau... sorry ma...

ii) aku penah tolak adik aku ke dalam api... mase tuh umo aku 5 or 6 tahun kot.. and he wuz 3 or 4yrs at dat time... hobi bapak aku ni membakar... ye kawan2... bapak aku suke membakar sampah... sampai skang... he even has his membakar slot pd ptg hari... anyhu... mase tu kt dlm compound umah ade tpt pembakaran.. mcm crematorium plakk... huhu... adik aku berdiri kat tepi tpt membakar tu... aku pon dgn jahatnye (bace: gelak shaitonnnn) pegi slo2 blkg adik aku dgn tujuan nk menterkejutkan beliau... tapi tak semena2... die jatuh ke dalam api... pastu aku tak igt pape dh... yg aku igt... beliau menangis kesakitan (mesti la saket bodo!) dan nenekku telah mengambil kicap di dapur (motif?) utk meredakan kepanasan dan kemelecuran tangannye... sampai skang aku still igt bau daging manusia terbakar dicampur kicap (gelak shaitonn lagi)...

wahahaha... sekian terima kasih... tapi aku rase aku tak la senakal bdk nihh... abes pantyliner mak die kat umah... elok plak die bungkus konek die tuh... ape la dlm pikiran kau wahai budak?? well enjoy the pic... tootles!!!

6 comments:

mama irfan said...

JAHAT GILER!!! mana ko jumpa gambar budak tu ek? mcm2 lah ko ni Jet

hidayah said...

nasib baekkkk akak tak kenal ko masa kecik wahai jet yang zalin dan ganazzzz!!! ntah2.. mau akak ni kena tolak tak pasal2.. haha...

Atira. said...

panty liners????

l i e y n said...

ko mmg jahat giler....(tahap dewa!!)

kalau nnt anak ko berperangai begitu, ko tau le dia ikut perangai sape...

kelako giler gambar budak tu!ingat murah ke panty liner?

Intan Noorazlina said...

sape la yg kejekan budak tu... ko ye jet?
aku penah gak tolak adik aku masuk parit... pastu padan muka aku kena marah dgn mak n ayah aku...

sUYA said...

sadis!