Friday, June 26, 2009

admit la kau tu bimbo.. huhu..

“There is nothing wrong with being a bimbo, it’s the matter of admitting you are one or not”.

=kwn chics=

aku terbace quotation ni fr one blog.. what say u abt the quotation? betul ke tak? aku rase betul.. sbb dlm diri kite ade sket kebimboan...it's juz dat kte nk admit atau tak.. what is the meaning of bimbo? according to Longman Contemporary English Dictionary.. the meaning of bimbo is 'an insulting word to an attractive but unintelligent woman'.. bg aku.. tak semestinye kalau kau cantik tp bodoh je kau boleh digelar bimbo.. yg tak cantik lansung or kurang cantik pon bley ape org pggl bimbo.. beauty is such a subjective topic to discuss..

aku ade ramai je kwn yg macam tu.. bnde yg come on la.. it's a common sense tp nnt akan cakap.. 'i tatau pon' or simply 'mane aku tau' sambil pintal2 rambut or kelip2 mate... walhal sbnrnye mnde tuh sume org patut tau or alert.. but being a bimbo she is.. die konon2 tatau.. admit je la kau mmg tatau.. malu ke nk ngaku? ke tak suke org pggl kau bodoh sombong? it seems dat ur fucking proud of what ur not kan? mcm bangge plak announce.. 'aku mane la tau kann'??? aku rase bimbo nih boleh diassociatekan ngan ms-know-it-all or ms-knows-everything.. die konon2 tanak org bg negative connotation kt die..benci kan org camtu? aku rase aku lagi tak suke pempuan yg mcm tu dr world famous bimbo like jessica simpson or paris hilton sbb these 2 bimbs bkn dpn mate kte pon.. huhu.. sorry la sape yg trase.. aku pegang pd satu prinsip.. life's a bitch.. juz admit it la kan?


3 comments:

hartini said...

mmm betul jgk tu, kdg2 kita mmg ada sikit bimbo nya. Aku pun rasa mcm tu, hahaha. tapi aku dlm golongan kurang cantik hahaha.

hana_lalalala said...

saya tak bimbo. hehe

Intan Noorazlina said...

sy juga tak bimbo....
bambino kot....heheheeheh