Monday, November 16, 2009

time bomb baybehh..

a lil hapdets on mummy:

sgt takott ok?? huhu.. in my 37th week nih mcm2 aku rase.. sakit itu.. sakit ini.. kekadang rase mengade pon ade.. shian en suami.. die adelah makhluk yg agak sabar bile layan false alarm aku.. sumtimes aku gelak2 je bile ade tande2 sakit2 tu.. sbb tanak die lagi panik.. u no la.. kalau husband dh panik.. si isteri tu kte kalikan dengan seribu.. huhu.. last week dh false alarm.. perut aku senak lain macam.. puasla aku bertanye kt org2 yg dh ade experience.. masing2 lain rase sakit kan? last2 aku g wat CTG.. tp doc ckp.. cume tightening.. certain expectant mothers can feel the tightening.. and cannot tahan the discomfortness.. as for today.. mummy feel sgt tak selesa.. kulit perutku sgt la pedih.. dan sudah ade sedikit stain di panties.. hehe..

lil munchkin:

weighs abt 3.1kg.. sgt active menendang2 walaupon dh membesar dlm perut.. at this moment of writing pon.. die tak ddk diam.. mlm td kul 4pg ajak mummy die main.. ayah die sgt sdap tdo.. huhu..


5 comments:

sheffy said...

sebenarnya kan awak, saya sangat bersabar sebab pesan orang tua2, ibu mengandung memang pe'el lain sikit... hehehe... whatever it is, i will try to fulfill your desire shayang... wev u so much...

Mimie Azrin said...

salam mummy jet,
just relax.
nak tau bila dia betul2 nak keluar...
bila ko dah start sakit mcm tightening tu selang 5 minit sekali..ha...itu cepat2 kejut encik hubby ke spital..
klu len2 tu..ilek je..dia sajek nak test mummy tuh
hehehe

pengalaman dah dua**

hana_lalalala said...

good luck!!!

Ummu Ibtisam @ Mardziah Mohd Lokoman said...

moga dimudahkan bersalin . baca zikir nabi yunus banak-banyak. good luck!

ekha@bella said...

tu cuma sakit2 practice tu darling..tnggu betul2 dh smpai masa br g hospital tau. nnti x psl2 kne admit lama lak dlm ward. aku doakan ko n baby selamat. jgn takot2 sgt wlpn hakikatnye ketakutan. :) tkt nnti high blood pressure lg ssh..kita sama2 kuatkan semangat k. :)