Wednesday, April 7, 2010

ESQ 165..

yepp.. 40 of us from Kuantan branch HAVE to go for a course.. it's a GIFT/APPRECIATION from our beloved Dato' (die cute! sile lempang aku skang kak pah).. well.. i juz dunno what to expect from this ESQ thingy.. all i no is i'm goin to leave my 2 babies at home for 4d3n.. me dun like at all.. diz is my first time berjauhan ngan adam.. huhu.. (now i feel like crying).. seriously i can't describe this feeling.. =(

from what i heard.. nk g ESQ ni kne bwk tissue byk2 sbb byk sesi nangis2.. mcm kat motivational talk ms kte g mase skolah dulu..igt tak tgh2 kite tdo tu.. kul 2-3 pagi.. facilitators ni akan kejut kite utk qiamullail pastu ade sesi2 mengingat mak bapak adik beradik sekelamin.. pastu dok dlm gelap pastu uwaaa nangis2.. kan kan? pastu bile bukak lampu.. mate sorg2 mesti bengkak dan merah dan sume org teresak2 menangis.. so same goes la kot ngan ESQ ni.. ade la sesi2 nangis.. aku dh tgk dlm promo die kt website die sendiri.. mcm busan je ade nangis.. last aku nangis selok2 was on 25th Nov 2009 2 days before aku gave birth.. tu pon gaduh2 manje ngan en suami.. kan bibi? hehe.. diz time around kalau aku nangis cfrm2 sbb teringat si kecik yg akan idup tanpe mak die for 4 days.. uwaaaaa... mummy xrela la adam.. =(

 + hah? mummy nk g kerusus????
= iye shayang.. adam tggl ngan wan ngan to'ki ngan ayah ye?

+ ala... xyah gi la mummy..shian adam mummy.. 
= xleh shayang.. kalau boleh mummy nk bwk adam g kerusus tu..

+ puwishhhhh mummy??? nnt adam nk nen ngan sape???
= *mateku dh berair*

+ xnak kawan mummy.. =(

6 comments:

Asma Kamarudin said...

ala..sedihnya... :( :(

Mycerra said...

alalala...ciannya adam ... adam nen ngn ayah ya ... hihihi

HNF said...

mcm nama aku je..heheh

hana_lalalala said...

hihih cutee nye. ala sian dia

sUYA said...

tinggal la adam ngan aunty suya mummy... misti dia suka!!

Intan Noorazlina said...

ngok la mu ni jet... hehehehe